0740.202.269

Proiecte in derulare

Logo era 1
HXG AA Nadas Evening 003 v1 2 Large

Comunitate care inspiră, inovație care transformă. ERA este mai mult decât un proiect urban. Este un nou pas către orașul pe care ni-l dorim — conectat și sustenabil. ERA îmbină soluțiile tehnice inovatoare cu atenția profundă la nevoile oamenilor. Aici, fiecare locuitor se va regăsi în armonia unui peisaj urban bine gândit și construit pe malurile râului Nadăș.

EstoriaCityLogo
Estoria

Estoria City reprezinta noul stil de viata urban, modern, din „Districtul Verde” al Bucureștiului. Noul “oras” din marele oras este un ansamblu rezidential premium, cu functiuni mixte: apartamente, spatii comerciale si birouri, intr-un loc usor accesibil, conectat la toate mijloacele de transport.

Proiecte finalizate

Untitled 1 copy
Azoria

AZORIA, un proiect rezidential aflat in cartierul Zorilor, compus dintr-un mix echilibrat de apartamente eficient compartimentate cu terase generoase. Dezvoltate modern, locuintele iti confera siguranta si confortul de “acasa”.

brancusi 1
Brancusi

Situat central, Brancusi 21 se distinge prin stilul contemporan, cu fatade de sticla si aluminiu. Imbina spatii de birouri si de locuit, aproape de viata activa a orasului.

Logo Avella
Avella 1

AVELLA, un concept elegant si modern, amplasat intr-o locatie unica, AVELLA reprezinta tot ceea ce ai nevoie in inima orasului: gradina ampla privata, apartamente generoase, access facil la tot ce reprezinta  interes pentru tine!

Logo Vivido
Vivido 1

Situat in cartierul Gheorgheni, ansamblul VIVIDO integreaza in cele 3 corpuri de cladire, zona rezidentiala si cea de office. Amplasarea ideala ofera rezidentilor sai toate avantajele unei vieti urbane active: parc propriu, centre comerciale, institutii de invatamant.

Logo Cube
Cube 2

Ansamblul rezidențial CUBE, a fost dezvoltat în baza unui concept modern, după modele occidentale de succes. O clădire mixtă, dedicată birourilor și locuințelor, ce îmbină cele mai noi tehnologii de construcție cu ultimele tendințe în materie de design. Integrat în peisajul urban al orașului, beneficiază de o poziționare perfectă, fiind situat la doar câteva minute de centrele comerciale.